Sayın Adnan Oktar'ın 8 Nisan 2017 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

ETİKETLER:

A9 TV, 8 Nisan 2017

 

(Birleşmiş Milletler İdlib’deki saldırı hakkında bir toplantı yaptı. İngiltere BM temsilcisi Rycroft, Rusya hakkında sürekli suçlayıcı konuşmalar yapınca, Rus temsilci şöyle bir açıklama yaptı; “Washington, Londra ve Paris, Suriye’nin meşru yönetimini devirmek konusunda paranoyakça bir fikre saplanmış durumda. Bu İngiltere’nin BM temsilcisi Sayın Rycroft’un şeytani ve diplomatik olmayan davranışı ve oturumda yaptığı konuşmadan da görülüyor. Sayın Rycroft, ülkeme yönelik kalitesiz, profesyonel olmayan söylemler ve suçlamalar yöneltmekten vazgeçin. Sizi bir kez daha uyarıyorum. Arap ülkeleriyle münakaşaya girmeye çalışmayın. Bundan hayırlı bir şey çıkmaz” dedi.)

Evet, ben diyorum Mehdi zuhur edinceye kadar, bu mesele çözülmez, kanaatim.

 

(İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Amerika’nın Suriye’ye saldırmasını eleştirdi. Ve “Kendi karar veriyor, kendi uyguluyor” dedi. Esad rejiminin elinde kimyasal silah olmadığı iddiasını, Birleşmiş Milletler’in iki sene önceki açıklamasına dayandıran Ruhani “Esad’ın elinde kimyasal silah kalmadığına göre, bu silah nereden geldi?” diye sordu.)

O konuyu açıklayacağım. Konuşsunlar çünkü sonra lafı değiştiriyorlar benim konuşmama göre. Lafı değiştiremeyecek hale geliyorlar şu an. Bekliyorum, biraz daha konuşsunlar, anlatacağım kimin yaptığını, neden yaptığını. Acele etmesinler. Şimdi alanı boş buldular. Ferah ferah konuşuyorlar.

 

Sanat Ve Kalite, Daima Tayyip Hocam Gündemde Tutsun

Tayyip Hocam’ın Müzik Üniversitesi kurması süper oldu. Gece gündüz “sanata önem versin” diyorum ya, çok hayati bir konu. Sanat ve kalite, daima Tayyip Hocam gündemde tutsun. Bu atağından dolayı da tebrik ediyorum. Müthiş oldu. Ona müthiş avantaj sağlayacak bu.

 

(Sayın Devlet Bahçeli, yaptığı miting konuşmasının birkaç yerinde, İngiliz derin devletine işaret eden göndermeler yaptı. “16 Nisan’da Türklüğün bekası için ‘Evet’ demeliyiz. Hedefte Türkiye vardır. Bekamız tehdit çıkmazındadır. Yedi düvelin gözleri üzerimizdedir. Her yolu deniyorlar. 16 Nisan lord kapandır, alçakları boğar. Sevr’de yapamadılar, yine yapamayacaklar” dedi. Ayrıca “İngiltere parlamentosunda olduğu gibi, küresel zeminde hazırlanan siyasi rapor ve incelemeler FETÖ’yü aklamaya yöneliktir. Alayı bir olmuş, aynı sıraya girmiş. FETÖ’nün avukatlığına soyunmuşlardır” ifadelerini kullandı.)

Helal olsun. Bahçeli ne zaman konuşsa, kitap gibi. Bu konuşmalar bir araya getirilse, destan olur. Çok güzel konuşmuş. Ağzına diline sağlık. Yedi ceddine rahmet olsun. Yedi ceddi de güzel. Yedi ceddine de rahmet ve hayır diliyoruz.

İngiliz derin devletine sağdan soldan Tayyip Hocam da vuruyor, Sayın Bahçeli de vuruyor. Bu ilk defa oluyor. Daha önce böyle bir şey yoktu. Biz İngiliz derin devletine dikkat çektikten sonra, aydınlarımız da, Rusya da, herkes Amerika da, İngiliz derin devletine balyoz gibi yumruklarını vurmaya başladılar. İlim yumruğunu. Çok güzel.

 

Kuran’da Mehdiliğe İşaret Eden Ayetler

Çok merak ediyorlar, “Kuran’da Mehdilik var mıdır?” diye. Açıkça Allah bir topluluktan bahsediyor Kuran’da; “Müstakil bir topluluk, ayrı bunlar” diyor. “Bu topluluk özel olarak hidayete vesile olurlar ve dünyada adaleti tesis ederler” diyor. Ne bu? Peygamber (sav)’in zamanında söylüyor bunu. Ayrı bir topluluktan bahsediyor. Ne bu? Ve alenen “bunlar Mehdidir” diyor Allah. Alenen Mehdidir. “Yok” diyorsun, var işte. Araf Suresi 181; 1981’e işaret de olabilir tabii.

Yarattıklarımızdan;  insanlardan ve o kimselerden. “Ve mim-men (min men); ve o kimselerden.

Halâk-nâ; Biz yarattık.

Ummetun; bir ümmet, topluluk vardır, ayrı.

“Yehdûne; hidayete erdirirler, ulaştırırlar. Yani Mehdilik yaparlar. Bak Yehdune ne demek? Hidayete erdiren, hidayete ulaştıran anlamına geliyor. Bu ne? Mehdinin anlamı ne? Hidayete erdiren hidayete ulaştıran değil mi? İşte aynısı. Yehdûne; Hidayete erdirirler, ulaştırırlar.

Bi el hakkı; Hakk'a.

“Ve bi-hi; ve onunla.

 “Ya'dilûne; adaletli davranırlar, adaletle hükmederler. Mehdinin vasfı ne? Adalet. “Hidayete vesile olur” diyor. Bir topluluktan bahsediyor. Kim bu topluluk? Kim? Mehdiyet’e işaret işte.

Mesela, Araf Suresi 184. Sahiplerinde; sahip nedir? Bediüzzaman ne diyor Mehdi için? Sahib-i zaman. Hadislerde nasıl geçer. Sahib-i zaman. Mehdi (as)’nin vasfı nedir? Sahib-i zaman. Ayeti okuyayım. E ve lem yetefekkerû; tefekkür etmez, düşünmediler. Mâ; yoktur, olmadı. Bi sâhıbi-him; onların sahiplerinde. Min cinnetin; delilikten bir şey, delilikle itham ediyorlar. “Sen delisin” diyorlar. Delilikten, akıl hastalığından, zihinsel bozukluktan “bir şey yok onda” diyor. “Biliyorsunuz deli olmadığını.” İn huve illâ; o ancak. Nezîrun; bir nezir, bir uyarıcıdır. Tebliğcidir. İslam’ı anlatır size. Bak nezir. Peygamber ayrıdır. Nezir. Mubînun; apaçık, açıkça.

Şimdi bak yine devam ediyor ayet. Araf Suresi 186: Araf Suresi 184 demin okuduğum. Şimdi bu 186. Men; kimse, kim, kimi. Yudlili allâhu; Allah dalâlette bırakır saptırır. Fe lâ; artık yoktur. Hâdiye; hidayete erdiren kimse, hidayetçi. Hadiye nedir? Mehdi. Bak hidayete erdiren hadiye. Diyor ki “yok” diyor. Kardeşim “Mehdi” kelimesi olarak arıyorsun sen. Bak Hadi’yle Mehdi aynı kelimeler. Aynı kelimeler. Bak, hadiye; hidayete erdiren kimse, hidayetçi. Lehu; onun için. Ve yezeru-hum; ve onları bırakır, terk eder. Fî; içinde. Tugyâni-him; tuğyan, dalalet, deccaliyet içerisinde azgınlıkları, isyanları içinde kalırlar. Yani Mehdi (as)’ye uymayanlara ne olur onu anlatıyor Allah. Ya'mehûne; şaşırırlar, şaşkın halde bocalarlar diyor Allah.

Ayette Allah “Allah'ın saptırdığı kimseye artık hidayet verecek yoktur.” (Araf Suresi 186) Onun için, deccala uyan için Mehdi yoktur diyor. Deccala uyduysa Mehdi’yi kabul etmez, diyor. “Ve onları tuğyanları” Deccaliyetin o belası “içinde şaşkınca dolaşır bir durumda bırakır” Allah onları diyor. Hani yoktu Mehdiyetle ilgili? Açık işte ifade.

 

(New York Times, üç gün önceki sayısında: “Erdoğan Kürtlerin oylarını kazanmaya çalışıyor” başlıklı bir haber yayınladı. Haberde, Diyarbakır için: “Kürtlerin resmi olmayan başkenti” ifadesi kullanıldı.)

Hiçbir Kürt kardeşimiz öyle bir şey söylemez. Niye başkent olsun? Onlar hep İngiliz yanlısı yayın yapıyor. İngiliz derin devletinin etkisi var. İngiliz derin devletiyle bağlantılı hiçbir siyasetçiye oy yok. İngiliz derin devletinin desteklediği hiçbir siyasetçiye oy yok. Prensip bu. İngiliz derin devleti devredeyse, deccaliyet devrede demektir.

 

A9 TV, 8 Nisan 2017 Hoş Sohbetler

 

(Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Yenikapı’da dev bir referandum mitingi gerçekleştirdi. Konuşmasında şunları söyledi; “Durup dururken gelmedik buraya çok çile çektik ama Rabbim sonunu hayreyledi. Geldiğimiz noktada çok büyük bir sorumlulukla karşı karşıyayız. İstanbul 16 Nisan’da öyle bir evet demeli ki doksan dokuz yıl önce bu mübarek şehri ayaklarıyla kirletenlerden başlayarak Türkiye’ye, Türk milletine kem gözle bakan kim varsa hepsinin de yüreği titremeli. Doksan dokuz yıl öncesindeki o kara günlerin hayaliyle yanıp tutuşanlara herkes dersini vermeli” dedi. Miting alanından görüntüler vardı.)

Tayyip Hocam yalnızım diyordu. Yalnız olmadığı anlaşıldı. Demek ki yalnız değilmiş. Söyledim bak topla gençleri dedim görürsün yalnız olmadığını.

 

(Siz yıllardır Suriye’de çözümün bir geçiş hükümeti kurulması olduğunu söylüyorsunuz. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu bugün sizinle aynı açıklamayı yaptı. Ve şöyle söyledi; “En ideali siyasi çözümdür ve bir an önce geçiş hükümetini Suriye’ye getirmemiz lazım. Bunun için de bu zalim Esad’ın gitmesi gerekiyor ve herkesin tüm Suriyelilerin kabul edebileceği bir geçiş yönetiminin iş başına gelmesi lazım. Anayasa, seçim ve tüm çalışmalarını bu çalışma gruplarının yürütmesi gerekiyor” dedi.)

Böyle bir şey pratikte olmaz. Rusya ve Suriye devleti Esad’ın yeniden eskisi gibi göreve gelmesini ister. Aksini de kabul etmezler. Karşı taraf da bunu kabul etmeyecektir. İki taraf anlaşsa da geçiş hükümetinde teröristler kabul etmezler. Oradaki IŞİD, Nusra falan hiçbiri kabul etmez. Benim açıkça kanaatim Mehdi (as)’nin dışında bu işi çözecek olan yok. Net yani uzar da uzar bu Mehdi (as) çıkıncaya kadar devam eder.

 

(Amerika Suriye rejimine ait Şayrat Hava Üssü’nü elli dokuz Tomahawk füzesiyle vurdu. Vurulan havaalanında hasarın büyüklüğü hakkında bir bilgi yok ancak havaalanı vurulduktan yirmi dört saat sonra buradan yine uçaklar havalandı ve Humus’un doğusunda muhaliflerin elindeki sivillerin de bulunduğu bir bölge vuruldu. Ayrıca saldırısı sonrası Tomahawk üreticisi firmanın hisse senetlerinin çok büyük oranda değer kazandığı söylendi.)

İşte anlatacağım diyordum ya anlatmama da gerek kalmamaya başladı. Her şey ortaya çıkıyor görüyorsunuz.

 

“Hocam hakk-ul yakin iman sahibi olabilmek için ne yapmak gerekir?”

Çok düşünmek gerekir çok. Allah’tan yana samimi olarak yani bütün dikkatini Allah’a vermesi lazım, dünyaya değil.

 

(İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson Suriye’de yaşanan kimyasal saldırıdan sonra 10 Nisan Pazartesi günü Moskova’ya gerçekleştireceği ziyareti iptal ettiğini açıkladı. Bunun üzerine gözler Amerika’ya çevrildi. ABD Dışişleri Bakanı da dört gün sonra Rusya’ya resmi bir ziyaret yapacak. Bu ziyaretin iptal edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.)

Bunlar hep planlı programlı çalışmalar. Halk bu olayların hiç farkında olmaz. İnce ince planlanır. Dünya yöneticileri, sermayedarlar ince planları uyguluyorlar halk farkına varmaz.

 

(Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır’da yaptığı konuşmada; “Tek millet diyorum dikkat edin; Türk demiyorum, Kürt demiyorum tek millet diyorum” demişti. Ümit Özdağ bu konuşmayı eleştiren bir açıklama yaptı; “Erdoğan madem öyle diyor o zaman bu ülkenin adı Türkiye değil Tekiye olsun” arkasından devam ediyor “elinde Türkiye için projesi olan herkesle yol yürürüz yeter ki elinde silah olmasın diyor bahsettiği açıkça PKK terör örgütüdür. Demek ki PKK’yla tekrar müzakerelere başlama konusunda kararlı” dedi.)

PKK’yı PKK yapan zaten silahı, silahını bıraktı mı zaten PKK yok olmuş oluyor. Böyle bir örgüt yok olunca görüştüğü PKK olmuş olmaz. Adam teslim olmuş Türkiye’yi bölmekten vazgeçtiyse, Türkiye’nin birliği beraberliği için gayret edeceğine garanti veriyorsa o artık PKK değildir. Tayyip Hocam’ın kastettiği o, onu anlatmak istiyor. Nefret eder PKK’dan Tayyip Hocam.



DEVAMINI GÖSTER

آثار مرتبط